De Hollandse avond van Voorne Putten

Zing & Swing met je vrienden..!Vrijdagavond 26 november 2021 gecanceld

Helaas is door alle coronamaatregelen het niet mogelijk om de Oranje Avond te organiseren.  Er komt zeker een nieuwe datum, maar om teleurstelling te voorkomen wachten we even de komende 3 maanden af. Om de meeste kans van slagen te hebben, zal Oranje Avond in mei of juni 2022 gehouden worden.

Wij vinden het natuurlijk ontzettend vervelend en jammer dat de Oranje Avond nog even op zich laat wachten, maar we beloven jullie dat het terug komt in een knallende versie die het wachten waard is!

Kun je niet wachten op de nieuwe datum? Laat het ons dan weten via de mail. info@oranjeavonden.nl
Vergeet niet je ordernummer in de mail te zetten. Dit kan tot en met uiterlijk vrijdag 31 januari 2022. Na deze datum kunnen we helaas niets meer voor je doen en blijft je ticket geldig.

Alle gekochte tickets blijven altijd geldig voor een nieuwe datum!

We zien elkaar in 2022 in Ri-Jo. Blijf gezond!

Groet, Team Oranje Avonden 

Wij organiseren deze Oranje Avond alleen op een verantwoorde manier. De veiligheid van al onze bezoekers en personeel staat voorop. Wij kijken ernaar uit u weer te verwelkomen wanneer dit wel kan! 

De leukste Hollandse avond van Voorne Putten in Ri-Jo Eventcenter! Zing & Swing met je vrienden op de leukste Hollandse avond van Voorne Putten in Ri-Jo Eventcenter! Deze swingende 30+ avond kent ook vele lokale artiesten; Dj Martyn Green, Zanger Eugene & Willem Boot. 
Algemene Voorwaarden Oranjevonden.nl E-Ticket(s)